Architectenwoning.be

Sinds 2012 een succesvolle samenwerking.

www.architectenwoning.be


Architectenwoning Albert Bontridder Tuin

"Te veel makelaars kennen niks van twintigste-eeuwse architectuur. Ze verkopen originele architectenwoningen als 'bouwgrond', waar een gedateerd huis op staat"


In 2012 vonden Frederic Rozier en Kristof Welleman elkaar als zakenpartners. Gedreven door hun gezamenlijke passie voor architectuur ontstond Architectenwoning.be als een onafhankelijk vastgoedkantoor. 

Frederic werd als designexpert regelmatig gecontacteerd door  huiseigenaars om hun designitems te schatten en te verhandelen.  Hij stelde vast dat deze gepassioneerde eigenaars via hem wel hun meubelen en kunst een nieuwe thuis konden geven maar ook dat ze  zeer bezorgd waren over wat er met hun huis zou gebeuren.

Een vastgoedmakelaar met kennis van twintigste-eeuwse architectuur vonden ze niet - velen zagen hun fantastische woning als een bouwgrond waar een gedateerd huis op staat. En een sloop was wel het laatste wat ze wensten.

Kristof Welleman deelt die passie voor architectuur en gezien zijn jarenlange ervaring als erkend vastgoedmakelaar, was Architectenwoning.be snel een volwaardig vastgoedkantoor in een zeer specifieke niche. 

De juiste mensen bij de juiste woning brengen, dat blijft het basismoto. 

Architectenwoning 5 Jaar

Architectenwoning Jo Crepain

In de vijf jaar dat het kantoor actief is, verkocht Architectenwoning in het hele land al meer dan honderd woningen. Honderd woningen en appartementen die bij een nieuwe gepassioneerde eigenaar werden gebracht. Tot tevredenheid van de verkopers, maar ook van alle architectuurliefhebbers in België. En dat zijn er heel wat ... stellen we dagelijks vast. 

Een mooi bewijs daarvan zijn de meer dan 35.000 volgens op sociale media (Facebook, Instagram) en de vele persartikels die in de nationale pers verschenen. 

Architectenwoning in de pers

Architectenwoning

Architectenvilla