WONEN MET MEERWAARDE


Bij WELLEMAN hanteren we een benadering waar objectiviteit en duurzaamheid vooropstaan, gecombineerd met een diepe inleving in uw wensen en een transparante werkwijze. Onze expertise in vastgoed, versterkt door een nauwe samenwerking met lokale notarissen, staat garant voor professionele begeleiding bij elke transactie. Wij begrijpen dat achter elke koper een uniek verhaal schuilt, en wij zetten ons in om voor iedereen een meerwaarde te creëren.

Gelegen in het hart van ERPE-MERE, strekt de invloed van WELLEMAN zich uit ver voorbij de lokale grenzen. Onze actieve rol bij ArchitectenWoning.be, onze inzet voor de ontwikkeling van zorgvastgoed, en onze betrokkenheid bij de opleiding van toekomstige vastgoedprofessionals als mentor bij ODISEE hogeschool onderstrepen onze toewijding aan het bieden van meerwaarde.


Onder de bezielende leiding van Yvan Welleman, een veteraan in de vastgoedontwikkelingssector in zowel België als Frankrijk, heeft ons familiebedrijf zich sinds 2002 ontwikkeld van een solide basis tot de toonaangevende naam WELLEMAN.

Kristof Welleman, erkend vastgoedmakelaar sinds 2005, brengt een schat aan expertise en advies naar de tafel, verrijkt met gespecialiseerde opleidingen, waaronder Vastgoedrecht en een postgraduaat in Vastgoedkunde, evenals managementtraining bij Vlerick Management School. Als partner bij ArchitectenWoning.be en Teherbestemmen.be draagt hij significant bij aan de waarde die we leveren.

Charlotte Welleman versterkt ons team als erkend vastgoedmakelaar, met een focus op de residentiële koop- en huurmarkt. Haar uitgebreide opleiding in vastgoedmakelaardij aan HoGent, aangevuld met een postgraduaat in Vastgoedbeheer, stelt haar in staat om onze klanten van deskundige service te voorzien.

Welleman Kantoor Low Res

Verkopen/kopen behoort tot onze dagelijkse activiteit, maar voor de meeste Belgen blijft dit een eenmalig gebeuren. Soms ook emotioneel geladen (verkoop van het ouderlijk huis, echtscheiding, verhuis naar een zorgwoning, …) Vandaar het streven naar een 1 op 1 relatie met elke klant. 100% inzet, aandacht en kennis, daar gaan we voor. Bemiddelen in de verkoop en verhuur van vastgoed! Aanbieden van Wonen met Meerwaarde! Dit is onze missie!
(Yvan Welleman)