WONEN MET MEERWAARDE


Objectieve benadering, duurzame samenwerking. Inleving en beleving, eerlijke aanpak. Kennis en expertise, sterke samenwerking met de notariaten in de regio. Professionele vastgoedbemiddeling. Elke koper, met zijn uniek verhaal verdient tijd, expertise, follow-up … Elke koper krijgt Meerwaarde.

WELLEMAN is actief in de ruime omgeving van ERPE-MERE en groeit en bloeit ver daarbuiten. De actieve participatie in ArchitectenWoning.be. De betrokkenheid in de ontwikkeling van zorgvastgoed. Het optreden van WELLEMAN sinds 2012 als peterkantoor voor studenten vastgoed aan de ODISEE hogeschool . Dit biedt Meerwaarde.

Als ervaringsdeskundige in de wereld van Verzekeringen en Vastgoedontwikkeling (België en Frankrijk) leidt Yvan Welleman sinds 2002 het familiebedrijf. Steen per steen, woning per woning, project per project, groeide Welleman Immobiliën uit tot kortweg WELLEMAN.

Zo staat Kristof Welleman sinds 2005 als erkend vastgoedmakelaar in voor expertise en advies in de immo- en projectenmarkt. Met extra opleidingen in Vastgoedrecht, een Postgraduaat Vastgoedkunde en Vlerick Management School zorgt hij voor meerwaarde binnen het kantoor. Hij is de deskundige vastgoedpartner bij ArchitectenWoning.be.

Charlotte Welleman brengt op haar beurt, als erkend vastgoedmakelaar, versterking op het terrein van de residentiële koop -en huurmarkt. Zij behaalde haar diploma in de vastgoedmakelaardij aan HoGent en een extra opleiding Postgraduaat Vastgoedbeheer.

2 generaties in één vastgoedkantoor, samen permanent bouwend aan Wonen met Meerwaarde.

20230428 Lensoftiff Zii 1153 2

Verkopen/kopen behoort tot onze dagelijkse activiteit, maar voor de meeste Belgen blijft dit een eenmalig gebeuren. Soms ook emotioneel geladen (verkoop van het ouderlijk huis, echtscheiding, verhuis naar een zorgwoning, …) Vandaar het streven naar een 1 op 1 relatie met elke klant. 100% inzet, aandacht en kennis, daar gaan we voor. Bemiddelen in de verkoop en verhuur van vastgoed! Aanbieden van Wonen met Meerwaarde! Dit is onze missie!
(Yvan Welleman)