Verhuizen naar Italië

Verhuizen Naar Italie

Kristien en Jules, beiden advocaat, willen na een lange carrière de rest van hun dagen in Italië doorbrengen. 

Ze besloten hun woning in Sint-Amands te verkopen en dat ging niet onopgemerkt voorbij...

Het is dan ook geen doorsneewoning waar Jules en Kristien in wonen. De woning dateert uit 1936 en is een ontwerp van de Gentse architect Maurice Van den Hende.

In 2001 vroegen ze aan Marie-José Van Hee om de woning te moderniseren, uiteraard met respect voor de oorspronkelijke stijl.

Zij maakte van de achterkant van de woning en van de keuken een soort patio met een kamerbrede, vouwbare glazen wand waardoor de tuin als het ware in het huis wordt gehaald. 


Verhuizen Naar Italie Interieur

"Voor de verkoop van deze unieke woning deden we beroep op ArchitectenWoning.be. We wilden echt wel een koper met dezelfde passie voor architectuur vinden. En dat is gelukt. De nieuwe eigenaars zijn een jong koppel, zij is arts en hij is architect, de perfecte match voor deze woning."


Vehuizen Naar Italie Patio

De voormalige dokterswoning is de ouderlijke woning van Jules, zijn ouders kochten het begin jaren 50 van een dokter die relatief jong overleden was.

Kristien en Jules zijn nog altijd smoorverliefd op hun woning en dus wilden ze ook de geschikte koper vinden.

Hiervoor deden ze beroep op het gespecialiseerde vastgoedkantoor ArchitectenWoning, dat ook met succes een jong koppel vond. Hij is architect, zij is arts, een perfecte match. 

We weten nu dat we met een gerust hart naar Italië kunnen en dat de geschiedenis van het huis een nieuw hoofdstuk krijgt.

Verhuizen Naar Italie Badkamer

Verhuizen Naar Italie Tuin